Forum Giełda +Dodaj wątek

Zapomniałem wpisać temat a wygląda jakby był usunięty. hihi

Miło mi że ktoś mnie pamięta. A jednak paru was zostało z akcjami przez rok, ale powiem szczerze miło usłyszeć takie zdanie że to co pisałem sprawdziło się w 100%, chociaż nikomu tego nie życzyłem. Powiem szczerze że sam nie wiedziałem że będzie trzymał tę cenę po odcięciu tak długo. Przecież to ulubiona spółka spekulantów. Coś tutaj się stało może to faktycznie ma związek z Michałem bo coś się też podobnego dzieje na Rovese, Michał ma ostatnio mało przewidywalne posunięcia, może dlatego się wycofują z jego spółek.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SYNTHOS -0,20% 4,89 2018-01-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.