Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Witam wszystkich co mnie jeszcze pamiętają.

rok temu po odcięciu pamiętasz jak poszło w dół??.Właściwie od połowy marca gdzie był szczyt regularnie kurs spadał, po odcięciu trend był dalej kontynuowany. W tej spółce nic nie jest wiadome. Kurs nie szedł do góry pod rekomendacje zarządu dot. dywidendy, tym bardziej nie pójdzie po zatwierdzeniu przez zarząd. To kiedy pójdzie do góry??? Jakaś porażka jest ta spółka. KNF powinien się tym zająć i po raz kolejny o tym piszę. Netia zaproponowała dywidendę-kurs 10% do góry przez kilka dni, Budimex- to samo. Dziś Quercus ogłosił dywidendę-chwilowo bo chwilo, ale kurs poszedł o 5% do góry. To są przykłady spółek, które osberwuje. Mógłym kilka razy na tym samy zarobić (rekomendacje dywidend), ale dużą część kasy trzymam w Synthosie bo ileż ten kurs może spadać lub stać w miejscu. Nieraz było tak, że sprzedałem po wielu miesiącach czy nawet roku i nagle kurs konkretnie tych spółek wystrzeliwał. Więc trzymam tego Synthosa, w sumie już 13 miesięcy i co????. Gówno, a nie spółka. Zarobiłem na takich badziewiach jak Agroton, Coal Energy, Sadowaya, B3System, nawet na Petrolu, również na Handlowym, Kernelu, Eurocash, PKN Orlen, Bogdance etc, a ku..wa na Synthosie jak nie idzie tak nie idzie, a na Nim mam najwięcej kasy. Koszmar

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SYNTHOS -0,20% 4,89 2018-01-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.