Szanowny Panie agencie,
Przecież on ( a włąściwie ja ) o tym pisał jako o swoich wspomnienia i marzeniach.
Co do fal Elliotta to kłamie pan w sposób perfidny bo koncepcja do trzeciej fali podstawowej nigdy nie uległa zmianie i opisywał ją kilkakrotnie.
Po drugie panu nie ufał, bo przedstawił Pan na forum jego rozwiązanie dotyczace luk i nazwał je linią Cercia.
Po trzecie mam oczywiście rozpisaną falę spadkową, ale on już panu zwyczajnie nie ufał.
Wiem to bo kilka dobrych godzin o tym rozmawialiśmy. Mówił, że rozpisanie tej fali to bardzo ważna kwestia a fala jest bardzo trudna i wzywał Pana na tym forum do jej rozpisania. Rozpisał trzy fale więc mógłby pan łaskawie rozpisać ostatnią bessę.
Ani me ani be ani kukuryku. Tak jak myślałam krowa która dużo ...... resztę znamy.
Wzywałam Pana do podania spółki wzrostowej, pan nie chce , bo pan się tylko przyglada, pan opisuje. Wzywał pana Chodzik do rozpisania fali spadkowej, Pan nie chce bo pan się tylko przyglada, więc jakie ma pan moralne i ludzkie prawo do krytykowania kogoś kto był mądrzejszy od Pana. Widzę że to może jest odwrotnie. Zgoda z jaką panowie tu razem i z osobna wygłaszają świadczyć może właśnie, że pracujecie dla jakiegoś funduszu. Pan zdaje sie nawet wymienił jego nazwę.?
Chcę tą sprawę zakończyć raz na zawsze a Wy panowie nie chcecie i macie w tym jakiś wyraźny interes. Nawet się pan nie zająknął jak nazwałam pana agentem i coś mi się wydaje, że z całą grupą agentów możemy mieć tu do czynienia.
Czym dłużej nad tym myślę tym bardziej staje się to prawdopodobne - niestety
MM
Pamiętacie sprawę z BMW może to Pańska robota ?