Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: z pamietnika starego subiekta

No to tylko jeszcze jedno Dude.
Straciłeś wątek. Chodzik nie pisał, bo nie mógł on tylko mi mówił co mam napisać więc język jest taki jaki był, bo inny być nie może. Gdybyś czytał wcześniej to byś wiedział a tak to nakreśliłeś portret psychologiczny nie otkrywając wszakże Ameryki . Wszyscy na tym forum od dawno już to wiedzą.
Jednak zobaczcie co sami robicie. Wiem zresztą dlaczego tak robicie.
Zamiast o Netii, zamiast o Trakcji urządzacie tu igrzyska ?
Niestety posty które tu umieszczacie niczego nie wnoszą, nikomu nie przybliżą ani żadnej analizy technicznej ani żadnej innej metody zarabiania pieniędzy. Tylko wspomniałam o Hydrobudowie a tu patrzcie Pan Cercio już tam jest. Chciałam się tu czegoś nauczyć, dowiedzieć powymienniać poglądy na temat spółki. Ostatnio Chodzik napisał trzy części o falach Elliotta. Czy ktoś się tym zainteresował, sprawdził, dodał jakieś obliczenia. Mało kto nieprawdaż ? Chociaz był o to proszony. Zawsze powtarzał bez pracy nic nie będzie, puste słowa niczego nie wniosą. Gra na giełdzie to też praca i trzeba dać z siebie wszystko aby sukces osiągnąć.
To jest tak jak w mediach - dobra informacja to zła informacja. Jest tu pełno ludzi zawistnych nie mających wcale akcji Trakcji Polskiej ale cóż tam są tu po to by podsycić nienawiść i tylko po to. Powtarzam niczego dobrego tu nie przyniosą. Jak Trakcja pójdzie w górę to będą udawać , że to nie oni atakowali. Najbardziej no to podoba mi się ten agent co to nikomu nie doradza tylko opisuje. Kiedyś hymny pisał o Chodziku dziś zachowuje sie tak tak jak się zachowuje, jego sprawa, pewnie w CBA zrobiłby karierę tylko musiałby imię zmienić. No i oczywiście trzeba się wybielić przede wszystkim przed ludźmi ale też przed własnym sumieniem. Mnie chodzi o zwykłą ludzką sprawiedliwość i nic innego. Drugi jakiś niespełna widać rozumu wzywa mnie abym na forum napisała na co zmarł. Ludzie to się w głowie nie mieści. Kończę sprawę Chodzika Księżycowego . Bardzo mi sie podobała jego nik Chodzik Księżycowy. Wzięła się z tego,że jego przyjaciel używał jej właśnie na giełdach od chwili kiedy Glenn postawił nogę na księżycu. Po jego śmierci był chodzik tutaj. Ja Wam tylko jedno napiszę jeszcze o nim. Życzę abyście osiągneli 1/10 tego co on osiągnął na GPW życze to wszystkim bez wyjątku. Teraz proszę o zakończenie sprawy Chodzika raz na zawsze. Chcecie abym napisała, że Chodzik to grupa ludzi która was nabija w butelkę, bardzo proszę, chcecie abym napisała ,że Chodzik to Mira, bardzo proszę, ale pamiętajcie Sztrosmajer napisał,,
gdyby głupota mogła latać to kilku z was latałoby niczym gołębice,,
Mirosława

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.