Dude szanowny,
Rozmawiamy tutaj o etyce, a nie o manipulacjach niezgodnych z artkułem takim to a takim który podałeś. Muszę przyznać , że przestraszyłam się bardzo. Ktoś tam kiedyś nawet nożem chciał Chodzika potraktować, dobrze że Ty tylko paragrafem.
Panie Behemocie,
tak naprawdę nie znam się na analizach, wykresach itp. Korzystam wyłącznie z tego co zostało po Chodziku. Fale rozpisał daleko do przodu ale ze spółek mam tylko Netię, Trakcję i Hydrobudowę. Sama chętnie się tym będę interesowała, chociaż to bardzo, bardzo trudne. Też czytam książkę, którą czyta i pan. Wiele rzeczy skorzystałam wiadomo od kogo. Ani mi w głowie manipulacje i kombinacje. Doszukiwanie się w wypowiedziach
tego czego nie ma to dopiero jest manipulacja. Jeśli zapyta mnie pan o książkę dotyczącą fal a będę znała odpowiedź, to chętnie napiszę. Zaczynam sie jednak poważnie obawiać tu tych ludzi, bo jeden z nich już mnie oczernił przed chwilą na Hydrobudowie i coraz bardziej myślę, że to może być jakaś zorganizowana i niebezpieczna grupa. Niczego w dzisiejszych czasach nie można być pewnym a jak sobie przypominam jak się zjawił po raz pierwszy jeden z panów w okolicach Chodzika tym bardziej mnie zaczyna to zastanawiać i powiem prawdę pomału przerażać.
Wolę więc wycofać się, bo jeszcze coś niedobrego stanie się mojej rodzinie i to nie są mżonki niestety.