No cóż.... rekinem nie jestem... mam 40k.
Też dużo straciłem na giełdzie, nawet bardzo dużo bym powiedział.... ale też dużo zarobiłem - dużo więcej niż straciłem :D teraz moja strategia jest bardzo ostrożna i gram tak, żeby nie tracić. IPO jest moim zdaniem bezpieczną spółką, w którą zinwestowałem prawie wszystko. Wiem, że popełniłem w ten sposób strategiczny błąd, bo nigdy nie inwestuje się wszystkiego w jedną spółkę, ale tak wyszło :D nie martwię się bo moim zdaniem i podkreślę to jeszcze raz - MOIM zdaniem nie ma opcji, żeby na dzień dzisiejszy można było tutaj stracić. Za chwilę znowu się odbije i będzie 4,50. Jeśli ktoś rzetelnie śledzi spółkę, to pewnie pamięta jak w ciągu jednej sesji z 4,20 poleciało na 3,61 i na dogrywce było 4,26. Świadczy to głównie o tym, że trzeba przycisnąć ten papier, a tu po prostu widać, że jest dużo ludzi już zarobionych po 100% czy więcej i sobie odpuszczają, bo ktoś się rozmyślił, albo widzą, że poruszamy się w tych samych ramkach i chcą gdzieś na szybko się przerzucić a myślą, że wrócą na EURO. Ja właśnie czekam na ten powrót i już racjonalnie podchodząc do tematu oczekuję kwoty wyjściowej tj. 8PLN za jedną akcję. A jeżeli obstawiamy i strzelamy ja w ruletce - bo poker jest strategiczną grą - to MOIM zdaniem możemy oczekiwać tych 6.50PLN za jedną akcję w czerwcu.