... bez urazy ...
ale gadasz jak ci z TVN Biznes - będzie albo plus albo minus - no może jeszcze byc zero ...
wez powiedz - będzie 2 zł w czerwcu albo 4 w maju i postaw na to jakieś 10 000 zł.
Gledzic każdy potrafi - nie jestem jakimś znawcą ale przez te kilka lat zauważyłem że Ci którzy gadają o kreskach, liniach itp zazwyczaj po jakimś czasie znikają - tak było na skotanie, petrolu czy nawet KGHMie ... i wielu innych spółkach - ...
Pisałeś jakiś czas temu że papier musi przejśc w silne ręce - tzn co sugerujesz że obecni akcjonariusze mają sprzedac akcje innym a ci z kolei już będą wiedziec co zrobic - ja uważam że 11 mln jest w rękach silnych akcjonariuszy.
Jeśli chodzi o kreski itd to ... wystarczy że ktoś wystawi na sprzedaż 20 tyś szt akcji i kurs zleci o kilkanaście % a odwrotnie też może nieźle zamieszac...
Kolejna sprawa ... Euro ... twierdzisz że nie ma znaczenia - powtórze - to co ma napędzac gospodarkę jak nie taka impreza ?!
... więc proszę Cie wez pod uwagę że forum czyta sporo osób które biorą sobie do serca takie wypowiedzi - jakby nie było to piszesz bardzo ładnie - i dajesz im powody do zmartwień - wg mnie niesłusznie
P.S. ja obstawiam - że zanim rozegrany zostanie mecz otwarcia kurs będzie powyżej 6,5 zł - i mogę postawic to 10 000 zł - więc jak będzie ? Przyjmujesz zakład ? Twoja 2,5 i moje 6,5 - ten który będzie bliżej zgarnia kase !!
Pozdrawiam