Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  418,00 zł , zmiana od tamtej pory: 118,90%

Re: (wiadomość usunięta przez moderatora)

Cwaniak gdybym miał więcej mamony to kupiłbym i po prostu czekał aż urośnie.
Mamy takie czasy od października że trzeba być analfabetą aby stracić na naszej bananowej.
Wystarczyło tylko kupić parę spółek o mocnych podwalinach i czekać.
A tak to muszę gonić zajączki po parkiecie, DT mi kiepsko wychodziło więc gram na kilka tygodni.
Wczoraj gadałem o Tauronie przy 2,82 i już dał 3%, ciekawe czy da 15%, tam już te 3 złocisze strasznie męczą kilka razy. Firma z Gliwic - trochu znam toż to moje ziomale, ale będzie w końcu te 3,30 tylko kiedy?
Po cichu liczyłem że przy tych dwóch pkobp i orlen uda mi się z jednej wyjść na szczycie by na drugiej zrobić to samo. W łożu z lubą nazywa się to dwa razy bez wyciągania!!!
I trafiło dziś, orlenikowi podziękowałem a zwiększyłem pakiet w pkobp, coś pięknego, mało co paznokci mi ze szczęścia nie wykrzywiło gdy na pkobp puściło 32.
Strategia na najbliższe dni? Wydusić z pkobp te 33 lub więcej i do środy w przyszłym tygodniu załadować się w orlena.
Pozdro

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KETY -0,71% 915,00 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.