Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  410,80 zł , zmiana od tamtej pory: 124,44%

Re: ECHO w ECHO

Czego mi dziś nie dał Asbis to dał CDP.
Ciężko było spuścić kilka k papiera na asbisie po 3,23 ale się udało.
A potem załapałem się na promocję CDP.
Ulica nie umie czytać pełnych raportów - to pokazał dzisiejszy kurs Asbisa - ja nie zadaję się więcej z takim akcjonariatem.
Teraz CDP pod wyniki 30 marca, jeszcze niejedna niespodzianka będzie jak ta dzisiejsza, dziękuję sumom za to że tak kurs tam zwaliły by Stopy dzieciom obciąć, przykre, ale taka lajfa ja już na bogato
  • Re: ECHO w ECHO Autor: 24pitrus

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KETY 0,77% 922,00 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.