Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  407,95 zł , zmiana od tamtej pory: 125,89%

ECHO w ECHO

Siema Braciaszki,
Jak tam nastroje?, dziś się trochu walorek KETY korekci, oby nie zjechał poniżej 400.
Echo - chyba w ostatniej chwili opuściłem pokład, będzie szansa odkupić poniżej 5?, jak myślicie?
Ciech no cóż szkoda że sprzedałem skoro zakup po 59 miałem, zarobiłem i tak a mogłem dwa razy więcej mieć. 59 to juz tu nie zobaczymy.
Ciekawe jak długo się będzie ślizgać PZU i PKOBP przy obecnych poziomach, aż mnie ręka swędzi by spuścić walory ale ze stratą?, oj nie poczekamy na odpał.
Asbisik, myślicie że będzie okazja zrobić kółeczko?, w końcu musiałoby kiedyś zjechać powiedzmy do poziomu 3,10, można by małym kosztem powiększyć pakiecik, a i makler niech zarobi na piwo he he he

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KETY 0,05% 921,50 2025-09-24 17:00:00