przy 4 pln nie trzeba było się zapisywać, wystarczylo po prostu być na walnym w Katowicach, wiem ze twoj post coda nie był do mnie ale powiem ci, ze ja oczekuje kapitalizacji grubo ponad dwa miliardy, przy docelowej ilości akcji jakie mogą i się pojawia z warrantów z obliogacji zamiennych itp., taka kapitalixzacja pojawi się tylko i wyłącznie jeśli nastapi przejecie lub polaczenie (z wymiana akcji), w przeciwnym razie tak jak pisałem we wcześniejszych postach nie zrealizuje swoich warrantów, szkoda mi będzie ale coz, zycie jest brutalne i czasem chloszcze.
na walnym gdzie przyznawali warranty byłem tylko po to żeby je dostać i "mieć nadzieje" ze je kiedyś wysoko zrealizuje, mysle ze każdy "maly" który był na walnym po to zarejestrowal akcje żeby dostać warranty, którym się na razie jesc nie daje, a które mogą niezle wyzywic l hope.
podobnie ja moje dzieci napisałem list do mikolaja i zostawiłem go na oknie i co ważne wzial list a było tam wlasnie o cognorze, do dzieci już przyszedł, do mnie ... to tak przy okazji okresu jaki wlasnie mamy, pozdrtawiam