Przyjacielu Maetro, nasz Ty forumowiczowy strategu, arcymistrzu i nocny wizjonerze.
Dobra rada, jak chesz żeby był faktyczny spokój i żeby kurs wrócił do poziomów na których kupowałeś i pewnie wiele jeszcze innych osób, w tym niestety ja to po prostu siedź cicho. (mimo ze nie mogę sie nie zgodzić z przedmócami, ze pionowa niekoordynowaa scianka z reguły karci, rozciąga w czasie itd.)
Tez mi zalezy na tym zeby urosło bo tak samo jak Ty póki co wtopiłem, tylko ja nie nazywam tego jak Ty strategią, lecz dostaniem niespodziewanie po d... i czekaniem -> bywa na giełdzie.
Inną sprawą jest, że wszyscy już dawno na forum Cię prześwietlili na wylot i nie jest to już nawet trochę wiarygodne co piszesz. Wsztsct wiedzą ze próbujesz grać dostojnika, a w realu siedziesz jak inni i czekasz na powrót. Znamy Twój problem. Także z każdym takimi tekstami i spokojnych wizjach i celową strategią na 100lat pogrązasz jeszcze bardziej siebie. Kiedyś może na początku byłeś wiarygodny i mogłeś jeszcze co poniktórych w ten sposób łechtać.