Forum Giełda +Dodaj wątek
Witojcies baco, kumie zacny............ :)
Wrescie na tym wuntku normalna godka. Tak do śmichu i do mundrości. Syćko kiej Ty ześ tego wuntka wypatsył i godoć zechciał.
Jako i Ty godom: "ale heca!".

Ludziska nerwowe sie porobili, ze argumentów to ino ad personam stosujo. Musi ze to wsyćko psez to, ze sakramencko duje. Duje jak pieron i ludziska drazliwe, we scegulności jako co nie po ich myśli idzie. Jako to łodkupić sie nie do abo inne takie, jako ze sie inno firma Hawe zwana na pysk posypała, a jo ino godoł, zech to wiedzioł, ze tak bedzie i zech wceśniej spsedoł i ze to nijakiego zezwiązku ze Tyfunem nie mo, bo to co innego je.
Tako i dla mnie śmich tu wielki jest we tym wątku.
Wiecie baco jako to je - jo se cylkiem myśloł, ze mojo godka to ino paru ludzisków cytuje. Bo jo, chociaz niektóre co innego godojo, skromny chop je. I do godki zawse skory i do piwka ze innymi tys. Ino coby po prowdzie godoć albo kombinować, co robić aby dobze było. No jak kto strachać innych chce ino po to zeby kupować albo zwycojnie ze zawiści, bo jus spsedoł i nie chce zeby wyzej sło, boby wnerwiony był, ze inni zarabiajo, a on nie, to mnie sie to nie podobo. No i wtedy cepiom sie, a moze i niepsyjemny bywom. Ale łuspokoić mnie lekko jest, starcy dobrego słowa a normalności. Za nijaki autorytet sie ni mom. No jakoś tak wychodzi, ze cęściej racje mom niz jej ni mom, ale to i zadna stuka, jak sie pare lot we tych akcyjach róznych siedzi, a i sie troche wie i troche naucyło. No i co ja poradza, ze psy Tyfunie racyje mom łod samiuśkiego pocontecku jakem tu pisać zacoł?
Ooo... rozgadołech sie znowu. Co to jo godoł... Acha, jo zech myśloł, ze ino paru ludzisków sobie psecytowuje mojo godka. A tu patsajciez baco. Sie na mnie zasadzili i patsajcies cym mnie łobzucili. Cym? A wielkim kwantyfikatorem napaść na mnie zrobili. Wielkim kwantyfikatorem! To i co ja moga na to? Psytakuja, coby nie nerwować ich bardziej. Jak WSYSCY mnie cytajo, WSYSCY łanalizujo, co jo godoł i cego jo nie godoł, kiedy jo kupowoł, kiedy właził, kiedy złaził. Pseca mnie by wceśniej we łbie nie postało, ze jo taki popularny jest. No a jak tak WSYSCY mnie cytajo, znacy sie powód musi być. Widocnie za autoryteta mnie majo. Tako zem powiedzioł tym napastliwcom łode wielkego kwantyfikatora zeby sie pomyśleli wpierw co sami o mnie pisujo, ze to łoni robio ze mnie autorytet, chocias pewnie chcieli by naopak.
No a tak w ogóle, to jak jus tak wsystkie mnie cytajo, to bych ze tego miejsca chcioł pozdrowić Jędrusia nasego łod Synusiów-Córusiów, któren ze tsydzieści lat nazad do Nowej Zelandyji wyjechoł i teros we Wellingtonie miesko. Tam podobno tes ciengiem duje. A jesce bych tys pozdrowił cało familija łod tych Bachledów zza miedzy, co to we Kanadzie teroski pomieskujo. Ino nie wiem dokładnie kaj. Widzi mi sie ze we Calgary, ale moze i nie tam. No i jesce prośba mom do wsyćkich kontrolerów lotów i nawigatorów na statkach, co by mnie tak juz bardzo nie cytoli, bo stracham sie, jak to w ich robocie pseskadzać musi, a robota wazna jest, duzo wazniejsa nis moje pisanie i pisanie wsyćkich tutaj.

A tak po prowdzie baco, tośta winni wiencej na swoim wuntku pisać, bo on najlepsy. Same mundre mundrości tam so. Twoje, innych, i moich trosku. No i dobze jest, ze paru ludzisków to cyta.

Pozdrowienia na weekenda :)
Coby tak nie duło i coby wesolutko było. Mozna sie pseca relaksować, jak sie tyfunka mo...........
:D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.