Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: UE sprzyja ess

Nie szkoda... Towarzystwo wzajemnej adoracji to nie mój styl...
Inwestuję w branżę i mam kłopot...
Zastanawiam się na ile ludzie piszący na forum mają wiedzę o spółkach w które wkładają włąsną ciężko zarobioną kasę.

Pamiętacie debiut? i wzrost 3 krotny w czasach hossy?
Wkurza mnie jak spółka z takim potencjałem nie ma pomysłu na zyski poza "układami", ściaganiem od konkurencji i rozwijanie linii produktowych od dawna będących w obrocie.

I jak czytam artykuły sygnowane przez Zarząd w którym przedstawiają co to się nie będzie działo to liczę że będzie miało to przełożenie na wzrost wartości firmy. A tak dostaję stek propagandy bez cienia wizji. Już nie mówiąc o zmianie polityki w stosunku do ewolucji otoczenia (kryzys, spadki w budownictwie)

Nie odniosłaś się do merytrycznej części mojego wpisu - EURO to impuls dla całej gospodarki a wiodący producent tam nie istnieje!!!!!!! Ani autostrady, ani stadiony, ani hotele. Sorry - lampi dekoracyjne ledowe będa wprowadzać - tylko że w tym kraju obowiązują normy mówiące o parametrach które ledy neiespełniają jako oświetlenie podstawowe - no chyba że będziemy wszystko traktować jako dekoracje.
A zyski z ledów to radzę skalkulować analizując sprzedaż innych firm - królują chińczycy z materiałem za grosze...

Cóż, prawda w oczy kole co nie oznacza ze nie trzeba w nią wierzyć.

Giełda to biznes, i dobrze piszesz, nie trzeba kochać spółki by na niej zarabiać i nie trzeba jej nienawidzić gdy daj po d...

Czekam na realną prognozę i analizę rynku a nie na reklamówki rodem ze świata polityki...

pozdro dla wszystkich realistów.

a 4.06 zapraszam na wybory, nasz głos się liczy.

P.S. essów nie sprzedawać... poczekać aż wzrosną i położyć papiery na stół, zwinąć zyski i uciec przed katastrofą. Taki cel przyświeca każdemu kto zna budownictwo..

A za 3 lata powtórzyć operację.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ESSYSTEM 0,00% 3,48 2020-01-08 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.