Mamy już trochę spółek do analizy :)
Może tak, sporo zaproponowałem ten wątek, to może popracuję w tym tygodniu nad spółkami podanymi w całym wątku - chyba, że ktoś wolałby zrobić to za mnie - chętnię sceduję tą robótkę...
Jak nie będzie innego chętnego, to postaram się - jeśli nie zrobi mi się jakiś kocioł w firmie - wybrać 5 najlepszych według mnie spółek: TOP5. Podam kryteria, jakimi się przy tym posługiwałem. I wtedy, jak ktoś będzie miał inny lub inne typy, lepsze, to poda uzasadniając i jak będzie lepszy, to wywalimy spółkę z mojego TOP5 i wrzucimy nową propozycję. W ten sposób jest szansa, że uda nam się wybrać w miarę sensowne spółki do obserwacji. Zależy mi na wybraniu maksymalnie 5, żeby dobrze ogarnąć bardzo dokładną ich obserwację. Wówczas założę nowy wątek, na którym będziemy dzielili się na bieżąco uwagami, ostrzegali nawzajem przed jakimiś zagrożeniami zwiastującymi spadki, albo newsami, po których mogą nastapić wzrosty... Oczywiście każdy będzie wchodził i wychodził kiedy będzie chciał. Chodzi tylko o to, że pomóc sobie nawzajem w podejmowaniu najtrafniejszych decyzji inwestycyjnych :)
Jak ktoś ma inną propozycję od przedstawionej powyżej, to walić śmiało:)