Forum Banki +Dodaj wątek

Re: swiat mechanikow samochodowych oczami akwizytorów

do prlb

Wczesniej nie czytałem tego wątku, bo omijam doradców szerokim łukiem, ale twój tekst jest bombowy.
I pasuje do pośredników jak ulał.
Byłem ostatnio w OPEN finance, chcą refinansowac kredyt i akwizytorzyna zamiast przedstawic mi kredyt z najtańsza marzą, reklamowana na ich stronie , próbował mi wcisnąc taki, bym jak najwiecej jeczcze mógł wziąc dodatkowej gotówki, a on już sie zajmie zainwestowaniem.
Najlepsze było jak mu powiedziałem, że już inwestuje sobie sam w SFI. To zapytał z przekąsem, jaki mam zysk za ostatnie pół roku, spodziewając się, że skulę głowę i jak wiekszosc powiem, ze trudna sytuacja itd.
A ja mu walnąłem , że 20% do przodu. Musiałem sprawic na nim solidne wrażenie, bo chyba mi uwierzył i próbowął wyciągnąc ode mnie jak to robię. Jak tajemniczo odrzekłem, ze to moja własna strategia, to stał sie nachalny i wreszcie powiedział, że dziwnie go traktuje, on tu jest przecież lekarzem itd.
No cóż jak akwizytor natrafi na kogoś, kto ma pojęcie o finansach to wychodzi całe jego indolenctwo. Bo wykazałem mu kilka sprzecznosci w jego POpisach.