Czytam dokładnie co
> wszyscy piszecie i jestem zdumony. Jak można zaufać doradcy
> , agenowi jak zwała tak zwał który ma 25, dopiero co
> skończył studia i myśli, że wiedza ksiązkowa już upowaznia
> go do doradzania. Prowadzę firmę i akurat mam biuro nad
> siedzibą Efect. To co tam piorą mózgi to poezja, nie
> wtrącał bym sie w tę polemikę ale słyszę przez ścianę jak
> motywuje sie tych biednych ludzi, karząc mi naciągać
> klienta.
Jeszcze jedno, kilka miesiący temy ( akurat chwilę
> przed " dołkiem" stado naciągaczy,
> agentów, doradców mydliło oczy klientom o niebotycznych
> zyskach.
I co teraz powiedzą - ogon pod siebie. Ja miałem
> rozum i sam inwestuje w to co chce, wiec nawet nie
> straciłem ale znajomi zamiast teraz budować dom za
> zauszczęczone pieniądze za namową "
> doradców" zainestowali w górce i co zamiast 500
> 000 na dom jest 250 000 na 2 pokoje z kuchnią. Super.
> Pozdrawiam
Stary co Ty gadasz... nie pracuje w Firmie efect czy jakos tam, ale u konkurencji... I sam werbuje ludzi którzy mają po 25 lat ale Ci ludzie są od zachecania bo społeczeństwom polskie ejst nieświadome w wielu sprawach a zwykły czowiek nie ma dostepu do istotnych informacji... Ludzie 25 - letni nie układają planów finansowych, robi to fachowiec który siedzi w tym od lat młodzi a uczą sie pracując.Oni to tylko przedstawiają klientowi a przygotowywuje to fachowiec. Nie wiem co to za firma ten efect ale w mojej jest tak jak mówie,,, Powiedzcie mi dlaczego niemcy anglicy itp mają kase?? sami inwestują? z gwiazd wyczytują gdzie można a gdzie nie?? Nie, poniewaz oni doszli juz do tego ze żeby zarobic to trzeba albo mieć wielkie szczescie albo zwrócić sie o pomoc do fachowca. Społeczeństwo polskie ejst nieufne, wrecz wrogo nastawione dla takich ludzi jak doradca finansowy. Moze i mają racje... przejechali sie i tyle. Dlatego właśnie najlepszym rozwiazaniem ejst NIEZALEŻNY DORADCA FINANSOWY, a to jest zupełnie inna bajka niż doradca finansowy. Jak gosć może mówić klientowi że cos ejst dla niego dobre skoro on nawet nie zna zarobków i potrzeb klienta? NIEZALEŻNY doradca finansowy robi osobistą analize finansów człowieka i dopiero wtedy moze cos na jego temat powiedzieć. Stoi zboku całego rynku finansowego posiadając informacje co ejst tak faktycznie bezpieczne a co nie, Która firma jest na tyle rzetelna zeby w razie wypadku wypłacić tyle ile miało faktycznie być, poza tym Niezalezny doradca finansowy zajmuje sie ogólnie fionansami człowieka i nie posiada swoich produktów tylko wybiera z tego całego bajzlu najbezpieczniejsze i najkorzystniejsze wyjscia. Pozdrawiam wszytskioch niezaleznych doradców finansowych