O jest Rafał... Nie zdziwiło mnie że obwieścił że czerwień go nie dziwi, ale pewnie Go zdziwiło że długa czerwona świeca która Go tak radowała ustąpiła miejsca krótkiej zielonej a po tamtej został tylko długi knot... Co to było? Nie wiesz? To Ci powiem : to tylko Gruby ze swoją bardzo długą chochlą próbował sięgnąć coś jeszcze z denka. Nic więcej...
Rafał...! ja wiem że Ty musisz zbierać, ale wiesz dobrze że teraz już cudów nie nazbierasz... i niech Cię to nie dziwi. Niedawno Obserwator też tak pisał jak Ty - zerknij wyżej to zobaczysz jak pisze teraz. Obserwatorów na bankierze multum dlatego musiałem sprawdzić czy to napewno ten który tak mnie odwodził od posiadania klejnotu. Potwierdziło się, to On. Ty też tak będziesz pisał i mnie to nie zdziwi. Zbieraj sobie zbieraj Rafał, czekamy na Ciebie na pokładzie bo wyglądasz na sympatycznego i będzie frajda patrzeć razem jak ta rakieta po kolei będzie odpalać silniki do lotu, natomiast na mój papier nie licz choć chciałbym dalece więcej. Też Cię pozdrawiam życząc wiadomo czego.