No to ja bym był tutaj ostrożny obserwator używając takiego pogardliwego języka. Akcjonim czasem pisze coś szybko bo po prostu nie ma tyle czasu co ty na detaliczne podchodzenie do każdego wpisu które przyznaje nie są złe.Miałbyś 30 spółek też byś nie miał czasu na dzielenie włosa na czworo. Nie samymi wpisami na forum giełda stoi, jesteśmy tu też po to żeby zarabiać.
Co do wyborów... Martwi mnie ten Trzaskowski... Nigdy za nim nie byłem (ani też za Tuskiem) i jego wiarygodność była mniej więcej na poziomie 60-70%, ale to co ci ludzie zrobili z nią ostatnio przeraża mnie - zostało najwyżej 1-2% z tego co postrzegałem wcześniej. W tej chwili Trzaskowskiemu po prostu współczuję, a od dawna widzę że nie ma ochoty na żadne stanowiska bo po prostu nie czuje się na siłach. Nie porywa i wie o tym również jego elektorat o czym otwarcie mówi się w mediach. Wszystkich...
Jestem ciekaw co się wydarzy, ale lawina chyba ruszyła i z kim bym nie rozmawiał wszyscy chcą Nawrockiego. Rafał chyba nie da rady, chyba nie ta kategoria wagowa. Ale zobaczymy piłka jest jeszcze w grze, tylko te jego bezradne wejrzenie... Martwi mnie to.