Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,99 zł , zmiana od tamtej pory: 88,38%

Re: sklep internetowy ITB

:-)
Pierwszy racjonalnie oceniając wygląda dokładnie jak przestawiłeś, tam na chwilę obecną w zasadzie nie ma już nic. To co może być, a raczej mogło być tym światełkiem w tunelu to wsparcie Miarculum ale to było blisko rok temu, zanim odpalili eMarket i Dayli. Teraz patrząc na ich sytuację  to myślę, że to światełko zgasło i promil tak naprawdę szansy, że uda się im cokolwiek jeszcze z tego kiedykolwiek wykrzesać.

Co do tego drugiego to historię i schemat jak widzę doskonale znasz :-) z drobną korektą, że przyczyną tego stanu rzeczy jest raczej w mojej ocenie choroba sieroca niż potknięcia aktualnej obsady. Chcę się mylić w tym przypadku ale również myślę, że teraz chodzi już tylko o "sprawiedliwy" podział łupów, a i tam jest przynajmniej dwóch konkurentów którym zależy na ich rynku i będą dolewać oliwy do ognia. Poza tym panowie w tym składzie nawet mimo zapewne szczerych chęci nie mają potencjału m.in. osobowego żeby to utrzymać w kupie, to zbyt newralgiczna jak dla nich działka. Zobaczymy co wydarzy się w najbliższym czasie, jak nie znajdą jakiegoś mocnego sojusznika to tak czy inaczej zabiorą im te wszystkie klocki. Ja poszukam tam dla zabawy jakiejś okazji ale z absolutnie pełną świadomością i zgodą na porażkę.

W tym trzecim tam w tle jest KRS 0000656545 z potężnym kz. Tak coś czuję, że na tym gniocie oni jeszcze nie złożyli broni ale to raczej chyba chodzi o łupy niż o zachowanie tego trupa przy życiu. RN nie ma żadnego znaczenia bez względu na to kogo by tam nie powołali. Jeśli faktycznie coś będą chcieli zrobić to być moze będą próbować jeszcze w przyszłym tygodniu, na razie cisza aczkolwiek ten obrót i poziom i tak jest zastanawiający....

Na MSZ się nie znam, to się nie wychylam. Ostatnio, poza wycieczkami typu PXM :-) dryfuję po bardzo spokojnych wodach ECH, ENG :-) i jeszcze trochę podobnych, aż wstyd, wiem :-) ale czasu niestety nie kupisz ... :-( Przyglądnij się na EUR to faktycznie wygląda na boczny,  ale kto wie...., w BRI cały czas jest OFE i Pionner.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTERBUD -8,58% 1,86 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.