Dnia 2017-03-05 o godz. 11:42 ~666 napisał(a):
> Sklep internetowy powiadasz :-))) kapitalna sprawa tylko trzeba popracować nad oferowaną kubaturą lokali, w mojej ocenie 2,5 dł. x 2,0 szer.x 4 wys. absolutnie wystarczy :-)), no i z punktu widzenia marketingu należy lekko zliftować te nazwy, zdecydowanie lepsze będzie Kraina wiecznej szczęśliwości, wiecznych łowów, etc. :-)))
>
> W zakresie istniejących zobowiązań to jedyne co widzę to, tak jak już kiedyś wspomniałeś, dla banków konwersja na akcje w stosunku 1:3 w zamian za zdjęcie tych bezsensownych hipotek. Natomiast Mota to niech lepiej bierze te 10% już jak dają i popiera przed wysokim sądem ten układ, bo za chwilę jak my tam wejdziemy to jedyna propozycja jaką dostaną to nieważność tej umowy na 58 albo 82 k.c. i po temacie :-)))
>
> Póki co zaś moto sezon w pełni :-)
Rozwiązań jest kilka, z Motą można się dogadać w różnych konstelacjach, klient na całość też by się pewnie znalazł, już nie mówiąc o nieruchomościach, tylko jak to zwykle bywa, tak i tutaj każdy ciągnie w swoją stronę, poszczególni członkowie zarządu, RN, większościowi jeden i drugi i zgodzić się zdaje się nie mogą. Trochę jestem zmęczony i tym walorem i giełdą przez ostatnie dwa lata i tym krajem. Muszę odpocząć. Akcje trzymam bo w mojej ocenie 3-4 złote już wkrótce, a może i lepiej.