W sumie są trzy tematy, dwa u Ciebie, jeden u mnie :-).
Wszystkie trzy na pierwszy rzut oka game over, ale każdym z tym trzech jak ktoś będzie miał taką ochotę to się jeszcze pobawi.
Pierwszy Twój (ten tańszy) ma na 21 marca NWZ..., rozprawa w przedmiocie umorzenia post. sanacyjnego jest 22 marca..., teoretycznie i praktycznie są tam jeszcze możliwości manewru, perspektywy bardzo ostrożne ale przynajmniej tam nie ma nic do stracenia...ten dzisiejszy strzał wcale nie jest jeszcze śmiertelny, będziesz miał chwilę zerknij, ja i tak na to patrzę bo to z różnych innych względów dla mnie jest ciekawe.
Drugi Twój (ten droższy) :-) tam piłka cały czas jest w grze, jak by się wbił niżej, przynajmniej o połowę to to jest grzechu warte i przy takim poziomie upadek nie zaboli...tylko, że to będzie wymagało czasu, horyzont w mojej ocenie jednak dłuższy niż kwiecień :-(((... to również w wolnych chwilach oglądam, więc możemy popatrzeć razem.
Mój lokalny to też dalej cyrk :-) ten w klapkach to tylko trochę szumu i zasłonę dymną robi, nic więcej, uwierz. Tam teoretycznie 08 marca powinno się uprawomocnić to postanowienie o umorzeniu post sanacyjnego, nie wygląda żeby to któryś z wierzycieli zaskarżył bo aż tak głupi to nikt nie jest, zatem teraz można rozpoznać ten wniosek o upadłość, można ale trup może w tzw. międzyczasie ożyć... Tam w mojej ocenie nie chodzi raczej o te trzy chaszcze które jeszcze zostały i tę kupę śmieci, ale może być problem z tym pakietem KCH.
Tak, że widzisz, każdy ciekawy, ale raczej do kontemplowania dla koneserów :-))) Proste, szybkie piłki miałeś dwie w tym tygodniu, mam nadzieję, że bawiłeś się równie dobrze i owocnie jak ja :-)))