Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,18 zł , zmiana od tamtej pory: -51,01%

Re: rozgrzane telefony....

Jeżeli utrzyma się na 1,2 zł dramatu nie ma.
Jeżeli nie utrzyma się na 1,2 zł nie wykluczam groszowe wartości, o czym zresztą napisałem w pierwszym wpisie na tym wątku.
Niestety obecny prezes wpisuje się w zachowania Halickiego... Nie sądzę że nie ma świadomości tego, że jego ruchy na gpw budują oczekiwania inwestorów. No aż tak naiwny to chyba nie jest. Mnie się podobała postawa Piróga rok temu. Szczerze powiedział, że sprzedaje akcje, pożycza firmie kasę, bo jej nie było. Tutaj cisza, a takie miał prezes parcie na wywiady.
Fundusz, comparic, potem jeszcze jeden wywiad, zresztą żenujący. I te rozgrzane telefony. Wstyd!
Zresztą możesz zadzwonić sam do prezesa, numer jest na stronie spółki.
Trzymałem cały rok kciuki za braster, ale teraz jestem z boku.
Powodzenia!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.