Miesza to się tobie PPP co skutecznie udowodniłem. Twój tupet i bezczelność, a jednocześnie arogancja i ignorancja aż nadto zostały przeze mnie wykazane. Pytałem w poprzednim moim wątku właśnie Ciebie czy mam kontynuować i wykazywać twoje kolejne oszustwa. Nie odpowiedziałeś mi. Za to wypłakiwałeś się w rękaw innego forumowicza AS a. Próbowałeś się usprawiedliwiać i drwić ze mnie. Odpowiadam ci zatem po raz kolejny. Posługujesz się kilkoma nickami, posługujesz się także kilkoma adresami IP. Udowodniłem dostatecznie, że antysyf i PPP to jedna i ta sama osoba. Dysponuję materiałem, że posługujesz się na tym forum także innym nickiem. Często rozmawiasz sam ze sobą, co raczej zasługuje na współczucie. Tak też i ja jak i wspomniany AS poradziliśmy ci wypoczynek. AS jednakże nieco wcześnie to uczynił. On także zwrócił uwagę na twoją przypadłość natury psychologicznej lub psychiatrycznej i potwierdził tylko moje spostrzeżenia. Piisał o twoich problemach, jak się okazuje na długo wczęściej. Mnie tylko udało się znaleźć na to dowody. Zapewniam cię, że nie jestem agresywny, a jedynie skuteczny i wbrew temu co pisałeś nie ma rzeczy które by mnie mogły wystraszyć lub których bym musiał się obawiać.