gracz tak się składa że akurat na stooq-u oglądam ten wykres nie wiem co ty chcesz tam zobaczyć innego niż widzą wszyscy? Walczysz z wieloma osobami na tym forum ale ja zupełnie nie rozumiem dlaczego. Odpowiem ci po raz ostatni i nie będę z tobą dyskutował bo chyba masz jakieś problemy emocjonalne. Patrz na wykres jak na całość, nie wycinaj kawałków z niego by pasowało do twojej teorii. To co napisałeś o wybronionych dołkach itp. to równie dobrze mogę z tego samego podać ci obawlający twoje myślenie przykład:
po pierwszym dołku po debiucie czyli po17gr można powiedzieć że wsparcie 20gr było bronione wielokrotnie, najpierw w czerwcu i lipcu 2010r. potem w sierpniu 2010r. a potem w maju i czerwcu 2011r. i czy o czymś to świadczy? Wg. tego co ty napisałeś powyżej to powinno już odbić, przebić linie trendu spadkowego i iść do góry? No to dlaczego nie poszło i dlaczego w końcu przebiło to 20gr w dół i dlaczego teraz uważasz że dołek na 11gr to absolutne minimum? Bo tak ma być?
Ja nie wiem jak będzie ale wcale nie twierdzę że pójdzie w górę lub w dół, nie znam przyszłości. Stwierdziłem że mamy tutaj ewidentny pat i wykres o tym świadczy nic więcej. Jak chcesz rysować życzeniowe formacje na wykresie to możesz się tak pobawić teoretycznie, ale nie twierdz że to się na pewno stanie. Bez odbioru.