Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: rekomendacja

gracz tak się składa że akurat na stooq-u oglądam ten wykres nie wiem co ty chcesz tam zobaczyć innego niż widzą wszyscy? Walczysz z wieloma osobami na tym forum ale ja zupełnie nie rozumiem dlaczego. Odpowiem ci po raz ostatni i nie będę z tobą dyskutował bo chyba masz jakieś problemy emocjonalne. Patrz na wykres jak na całość, nie wycinaj kawałków z niego by pasowało do twojej teorii. To co napisałeś o wybronionych dołkach itp. to równie dobrze mogę z tego samego podać ci obawlający twoje myślenie przykład:
po pierwszym dołku po debiucie czyli po17gr można powiedzieć że wsparcie 20gr było bronione wielokrotnie, najpierw w czerwcu i lipcu 2010r. potem w sierpniu 2010r. a potem w maju i czerwcu 2011r. i czy o czymś to świadczy? Wg. tego co ty napisałeś powyżej to powinno już odbić, przebić linie trendu spadkowego i iść do góry? No to dlaczego nie poszło i dlaczego w końcu przebiło to 20gr w dół i dlaczego teraz uważasz że dołek na 11gr to absolutne minimum? Bo tak ma być?
Ja nie wiem jak będzie ale wcale nie twierdzę że pójdzie w górę lub w dół, nie znam przyszłości. Stwierdziłem że mamy tutaj ewidentny pat i wykres o tym świadczy nic więcej. Jak chcesz rysować życzeniowe formacje na wykresie to możesz się tak pobawić teoretycznie, ale nie twierdz że to się na pewno stanie. Bez odbioru.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LUG 3,15% 2,62 2025-11-17 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.