Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: rekomendacja

gracz, to weź sobie odpal wykres dostępny na co 2 stronie o giełdzie i tam zobaczysz czy na LUG-u mamy długotrwałe i stabilne wzrosty kursu czy raczej kurs stoi miesiącami w miejscu z lekkimi wybiciami w górę lub w dół ale z coraz większą tendencją w dół - to nie jest objawem pata? To już od 2,5 roku leci w dół bo od początku 2010r. ja widzę kurs coraz niżej, nie wiem jaki wykres oglądasz ale ja widzę długoterminowy trend spadkowy. Pytasz do czego im potrzebne wejście na główny? Nie wiem, to nie ja chcę tam wchodzić, jak poczytasz to sam zauważysz że od dawna się o to starają. A inwestorom po co? To weź popatrz na kurs EkoExport, to też firma która weszła z NC na główny, jakbyś tam kupił i trzymał nawet do dziś (przy lekkiej zwale) to nie musiałbyś chyba długie lata pracować. Weź czasem pomyśl zanim coś napiszesz.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LUG 3,15% 2,62 2025-11-17 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.