Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: redaktor

Witam, specjalnie, wielce szanownego P. redaktora.
To dobre, szczyt perwersji....... nie wpałbym na to a przecież jestem geniuszem.
Ostatni "forumowicz " próbował mi udowodnić, że mam akcje Pekaesu.I nawet
udowadniał po ile kupiłem.-CZYLI NAGANIAM NA WZROSTY-DOBRE!!!!
I to skłania do głebszej refleksji.
Dlaczego?
Prawdopodobnie, ocena spółki tegoż "inwestora" sprowadziła się do prześledzenia tabeli dywidend 2011, wybrania najwyższej i zakupu akcji, policzeniu przyszłego zysku, potem dopiero , informacja co to jest Pekaes ( za moich czasów potenat transportowy z Mysikiszek do Psikiszek), no i szybki zakup.
Potem oczekiwanie na ten cudowny momenti i TRACH, co jest dlaczego spada, przecież wszyscy pisali, że ma rosnąć.
Tyle- TO TYPOWE !!!.
Ja nazywam takich dziećmi hossy.
I próbuje czasami wyjasnić takie tam różne sprawy.
Skąd się tutaj wziąłem. Inne dziecko hossy, poprosiło mnie jako ..........inwestora o ocenę tej spółki.
Ponieważ nauki nigdy nie za wiele. Poczytałem to forum
I włosy stanęły mi dęba.TO BYŁ CYRK-DAJE SŁOWO.
Nawet zaciąłem się na niejakiego "glinę", postanowiłem go z lekka utemperować, a przy okazji uchronić wielu naiwnych przed stratą kapitału.
Teraz z przyzwyczajenia śledzę to forum, traktując to jako materiał socjologiczno, psychologiczny.
Oczywiscie nie jestem profesorem, a tylko doktorem ale to bez znaczenia.
Ps.
jestes jednym z nielicznych forumowiczów potrafiący myśleć i dyskutować.
I za to dzięki.

No a teraz.....czekamy na odzew.....pewnie pełen nienawiści i goryczy.
Pewnie jak bym sam sie w to ubrał za 7-9 zł też bym był troszkę .....ny.
Tak ale to jest giełda, a nie kółko taneczne......

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEKAES 4,49% 15,00 2016-11-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.