Człowieku! Poczytaj co piszesz. Co będzie gdy ? Będę się martwił wtedy gdy mi accadia umowę wypowie. Od nikogo nie jestem uzależniony. Jak accadia będzie chciała zmieniać coś w umowie coś co mi się nie spodoba to nie podpiszę aneksu i tyle. Mam miesięczny (rozumiesz to ? 1 miesiąc !!!!) okres wypowiedzenia umowy i w najgorszym wypadku przesiadam się na jakąś iKasę. Moja umowa jest podpisana w 2005 i nie mam do niej żadnego znaczącego aneksu. Moja umowa nie zobowiązuje mnie do żadnej aktywności. I myślisz że będę tak głupi że dam sie wkręcić w coś co mi ręce związe ? Czym Ty mnie straszysz ? Ty naprawdę myślisz że rozmawiasz z idiotą. Tu ludzie potrafią liczyć swoje pieniądze. Żyją w świecie realnym a nie w twoim co będzie jeśli. Nie martw się o moje pieniądze. Licz swoje. Jeśli mogę prosić to wytłumacz mi dlaczego tak bardzo chcesz mi tu obrzydzić firmę z którą od 4 lat działam i która mnie nie zawiodła ? Mam wierzyc im czy tobie który piszesz co będzie jeśli ? a co będzie jeśli nie będzie ? znikniesz wraz ze swoim nickiem i tego się najbardziej spodziewam. Nie pierwszy będzie to znikajacy nick który przepowiadał rychły upadek accadii. Piszesz jakieś bzdury o nowum z których nic nie wynika bo nic konkrenego nie wiesz, tylko się domyslasz. I w kółko to powtarzasz. Nie odpowiedziałeś czy masz taki program zamówiony i dofinansowany z puli środków UE ? Nie pracowałem na wszystkich dlatego szczera prośba: podaj który jest lepszy od mojego, naprawdę się nim zainteresuje. I szczególnie interesująca końcówka: mam zamienić firmę ciągnąca za program którą znam od lat na niewiadomo jaką firmę której nie znam a która też będzie ciągneła za program. I to będzie rozsądne.