WITAM
Śledzę wątek od dawna i nic nowego nie wniosę pisząc że czasem poziom dyskusji jest żenujący.
Szkoda że brudna walka między firmami z branży trwa w najlepsze.
Sam prowadzę tą działalność kilka lat i mam pewne doświadczenia. Od pewnego czasu współpracuje z accadią i bardzo sobie chwalę ich profesjonalizm i program "sezam". Współpraca ta daje mi świadomość całkowitej kontroli nad powierzonymi pieniędzmi klientów.
Ja także dostałem propozycje przejścia na novum i poważnie się nad tym zastanawiam.
Część postów z tego forum dała mi domyślenia czy dalej( przechodząc na "novum") będę mógł byc pewnym że wszystko zależy od mojej uczciwości i kompetencji.
Panie Robercie i Tomku nie lekceważcie Swoich partnerów, chciałbym na Naszym forum acc lub tutaj usłyszeć odpowiedzi na powyższe zarzuty dotyczące bezpieczeństwa.
Ktoś wcześniej pisał że nie można pieniędzy firmowych transferować przez ror na konto firmowe, bardzo jestem ciekaw na jakiej podstawie ??
Spotykam się czasem z taką opinią jakiegos dyr placówki do której zaczynam wpłacać, ale na pytanie na jakiej podstawie nie potrafi wskazać.Wg mnie jednoosobowe firmy mogą, a taką informacje uzyskałem w moim u. skarbowym.
Pozdrawiam całą skłóconą branże