owych 10 wpisów wzięło sie stąd, że akurat ten temat na Forum
twoja-firma był zablokowany ( interweniowałem u moderatora), a ja byłem rzeczywiście wkurzony - to pierwsza uwaga, a druga to taka,
że nie wymyśliłem sobie właśnie pełną niezależność i do pracy -(a zapewniam że pracuję rzetelnie przez czas dłuższy niźli mądrala żyje na tym świecie) - na własny rachunek nie jest mi potrzebna żadna accadia, milamedia, czy inny (jak ktoś napisał wcześniej) PASOŻYT.
Twórzcie sobie co tylko wam sie rzewnie podoba, tylko nie mieszajcie ludziom w głowach że jesteście jedynymi uczciwymi na tym świecie a wszyscy inni to beeee, bo mam dowody na to, że tak nie jest, że jesteście nieuczciwi nie tylko w zamiarach, ale także w czynach.
I na tym zakończę swoje wywody na temat acc bo "zęby mnie bolą" na sam widok tego loga.
Wszystkim, którzy biją sie z myślami i zastanawiają czy budować wielkość własnej firmy, czy też budować wielkość sieci powiem tylko
tyle: Nie oglądajcie sie na innych zostawcie wszelkie sieci, przechdźcie na pełną niezależność (polecam współpracę z Invest Bankiem - OPŁACA SIĘ!)