Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Cjan pokaz gdzie Cię zaatakowałem. Nic do Ciebie nie mam. Sprzedajesz program i ok. Masz z tego kasę i z kredytów też więc ok. Jeśli odniosłeś odmienne zdanie to wybacz – nie atakuję Cię. Szukam informacji, a sam dużo wiem o tym rynku bo w nim siedzę od 2003r. Nie pomyślałeś że to jedna i ta sama osoba pisze stale źle o mm, ale pod różnymi nickami. Reszta zaś powtarza zasłyszane ploty. Jak się nie odzywam tzn że pracuję i nie mam czasu.
Programisto mm – pierwszy programisto nie zaprzeczysz że od marca 2004 do końca grudnia 2004 masz opłacone wszystkie rachunki. Od października 2004 działałeś na dwa fronty – i dla mm i dla firmy z Rzeszowa. I brałeś kasę. No wybacz można się wkurzyć na taką jawną zdradę. Poczytaj maile Tomaszka P. który barwie opisywał czego to on nie zrobi z kodem i jak to razem działacie. Podziękuj koledze za wystawienie. Zaprzeczysz tym faktom z kasą. MM zaś od marca 2005 zatrudniało już innych programistów. Graficy też wszyscy opłaceni, a było ich kilku. Ostatni jest najlepszy. Czy któryś z nich się skarży na brak wypłaty? Nie. Ty zaś tak bo jesteś powiązany z konkurencją, macie nawet wspólną kancelarię prawną pomimo ze ty jesteś z Kielc a oni z Rzeszowa. No wiecie w Polsce to jest tylko jedna kancelaria adwokacka. Zresztą czas pokaże kto komu kamyki do ogródka wrzuca. Wystarczy poczekać. Cjana dlaczego kurczowo trzymasz się zasłyszanej historyjki. Ponoć aby poznać prawdę trzeba wysłuchać obu stron. Kim są ci anonimowi ludzie z forum którzy według Ciebie są bardziej wiarygodni w tej sprawie. Opublikuj wyrok i okaże się o co była sprawa i jakie jest uzasadnienie.
Powtórzę jeszcze raz: Generalizacja i uogólnianie to też ciekawy sposób na napędzenie złego wizerunku.
Słowo komornicy – ale pokaz choć jednego. Słowo legalnie – a co jest nielegalnego w działalności mm, Sady – no to chyba lepiej niż kilku osiłków z dresami w paski, słowo – pyskata i niezrównoważona – znam tą Panią i nie można o niej w ten sposób powiedzieć – to kulturalna i spokojna osoba. Ty zaś przedmówco – a zdradza cię emocjonalne zabarwienie wypowiedzi prowadzisz tu prywatną wendettę. Nie zdradzasz właściwych powodów jedynie kąsasz tam gdzie uznajesz za najbardziej twoim zdaniem istotne. Taką wersję obrałeś (łaś) i takiej wersji chcesz się trzymać bo jest wygodna i przynosi efekty jak widać.