Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

A ja jestem ciekaw jednego - ile tu jest postow pisanych pod roznymi nickami przez MM. glad
Zastanawia mnie jeden fakt - i tutaj rowniez proponuje sie zastanwic Cjanowi nad tym - bo widze ze jest to jedna z niewielu osobo ktora mysli logicznie - otoz dlaczego na tym forum tak naprawde tylko 2 osoby narzekaja na ACC - a mnostwo innych osob narzeka na MM. Dlaczego powstaja strony osob pokrzywdzonych przez MM - a nie ma takowych odnosnie ACC.
Dlaczego MM co jakis czas zmienia swoj adres, wyglad swojej strony.
Dlaczego MM wykuplia domene accadia.com
Dlaczego przedstawiane sa dowody (i to m.in sadowe) odnosnie nieuczciwosci MM - a odnosnie ACC takowych nie ma.
Dlaczego MM podaje na swoich stronach informacje o punktach ktorych juz od dawna nie ma.
Dlaczego MM zawzciecie chwalila sie rok temu potwierdzeniami SMS-owymi skoro te dopiero dzialaja w Invest-Banku od okolo miesiaca.
Dlaczego MM chwalila sie zawziecie gazetka internetowa - ktora do tej pory jeszcze nie ruszyla.
Dlaczego osoby siadajace na ACC (a nigdy z nia nie wspolpracujace) maja taka wiedze na temat takich osob jak programista, Tomek P i Robert Z) - czy to nie zastanawiajace?? Czy nie od razu nasuwa sie mysl ze to musi byc ktos z MM - firmy ktora jest strasznie zazdrosna o sukces ACC
Dlaczego MM nie placila swoim kontrahentom, pracownikom??
Czy ktos mi na te pytania odpowie??