Gościu super w końcu napisałeś cos ciekawego. Tylko powiedz żyjesz na świcie i pewnie wiesz i potrafisz czytać. Więc pokaż w moim poście że dzwoniłem do MM??
"Nie jest tajemnicą, że dzwoniłem po Polsce w poszukiwaniu programu. Dzwoniłem do różnych punktów z różnych firm. I wiesz większośc zna MM z tej złej strony. TO CO?? MOJA MANIA??" Ile kosztuje minuta 30 gr. Wiele osbó posada skype. Jak dotrzeć... nie udawaj naiwnego. Wykazałeś duż inteligencję trzymaj tak do końca. Może i dzwoniłem do Murki, Górki Kowalskiego Marudy Gościa Jana i Stefana. Nie wiem. Dzwoniąc mówiłem że szukam i pytam o wrażenia. Daj spokój też pokazujesz się ze złej strony. Nie ukrywam, że jestem nowy w tym biznesie. Pisze o swoich wątpliwościach. Pisze co słyszałem o mm i tyle w czym masz problem. Nie wierzę, że tak wiele osób mówi o nich źle tylko dlatego bo tak się im podoba.
Murka pisze fajne rzeczy i to dobrze, że mm próbuje wyjść do przodu. Fam pozostaje i Ludzie tacy jak ty mający jakąś wiedze popartą faktami powini te fakty pokazać. NIe znam Wojtka i co? A kim jest Wojtek. Oczywiście nie powiesz bo to była by rekalma dla tego pana który według ciebie ma dobry program a to zaszkodziło by interesom osób z którymi jak napisałeś "A jako że znam tych ludzi i jesteśmy w zażyłych kontaktach mogę mówić z nimi otwarcie.
Z jednej strony wytykasz mi brak branży ( nie znam Wojtka) a w momencie kiedy pisze tylko o mm (bo tylko o niej ostaniu tu czytam jako firmie z problemami na różnych płasczyznach) to się zastaniawiasz. Dlaczego?
Skoro słabo znam rynek to dlaczego się dziwisz że wiem tylko o wpadce MM??
Pomóż takim jak ja zrozumieć istotę problemu, podjąć dobra decyzję o zakupie programu. Gdzie byłeś kiedy na 95 stronie pytałem o pomoc? Dlaczego w tedy nie pisałeś że MM to dobry podukt. Bałeś się?? Z tego co czytałem był to okres dużej nagonki na MM. Mogłeś jak teraz ubrać zbroję i walczyć o honor MM. NIE ZROBIŁEŚ TEGO DLACZEGO?
Teraz znalazłeś koleśia z Kłodzka o nicku cjana i pokazujesz jak to wiele wiesz w zestawinu z jego nie wiedzą. To jak postawić wielkiego Fizyka Einsteina z nauczycielką z Gimnazjum i to ci dodaje wiary w siebie. Bo wiesz wiecej od nauczyciela z Gimnazjum panie E?
Sam widzisz, że mylisz sie co do mnie.
Tak czy inaczej, jedno jest pewne rynek wpłat jest dobrym rynkiem daje duże mozliwości. Mam nadzieję, że MM obroni swoje racje i na rynku na zasadach uczciwej konkurencji będą działać firmy a my potencjalni punktowcy będziemy mogli wybrać z gamy dobrych i uczciwych tą która dla nas będzie dobra.
Pozdrawiam,
Krystian mbdeko@wp.pl