Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Cjana pomyśl trochę, napisałeś „Więc pokaż w moim poście że dzwoniłem do MM??
"Nie jest tajemnicą, że dzwoniłem po Polsce w poszukiwaniu programu. Dzwoniłem do różnych punktów z różnych firm.”
CJana mam nadzieję że dzwoniłeś także do firm z mm, jeżeli zaś dzwoniłeś tylko do innych to jakim cudem znają program mm i wiedza jak wygląda współpraca z mm. Pytałeś czy pracowali na nim czy co wiedzą. Jeżeli swoją wiedzę czerpią z tego forum no to nie ma się co dziwić. Jeżeli zachęcając do swojej sieci mieli w zanadrzu prowizję za pozyskanie – no to wybacz mówili to co dla nich korzystne i to co jest im znane.
Pytasz gdzie byłem jak prosiłeś o pomoc, otóż po kilkakrotnym potraktowaniu mnie jak ostatniego śmiecia, obrzucony wyzwiskami odpuściłem sobie dyskusję. No nie wiem czy to że nie mm rzucała tu wyzwisk tej firmie coś ubyło. Raczej dobrze o nich świadczy że nie poszli w ślady agresorów, bo to nie jest zdrowy marketing tylko zwykła wulgarna przepychanka. Dzięki Murce jest normalnie. Zniosła wszelkie obelgi i próby upokorzenia. Zrobiło się merytorycznie poprawnie i rzeczowo. Czyli tak jak powinno tu być. Jak mm mogło polemizować i podjąć rękawicę jak dyszało tu stado rozbuchanych emocjonalnie ludzików. Jest cicho, ale jak długo.

Wracając do ktosia pod nickiem:byłem” nie na rękę mu normalność i próbuje siać zamęt. Ma bardzo nieświeże wieści i lubi ferment. Wiesz „byłem” ta strona ma bardzo ciekawie wyssane z palca wieści i jeszcze ciekawsze statystyki odwiedzin i bardzo dużo rzeczy można się dowiedzieć z niej kto tam najczęściej wchodzi. Wybacz jeden wątek był prawdziwy – ale nie jest już aktualny.
Trzeba się gdzieś dowiedzieć o mm – prawda? Pewnie przypadkiem zupełnie padł link od Tomasza P. No ale i programista tam zagląda często – kolporter zawsze zostawia ślady bo ma taki a nie inny dostęp do internetu. Ale twórca tej stronki korzysta z niej często i zagląda przez chelo z Trójmiasta na swoje dzieło – co na to Tomaszek P. zamieszkujący trójmiejskie piękne przestrzenie, a tak gorliwie wspierający Roberta Ż. Z Rzeszowa. Wszędzie ślady i numery IP. Dużo można wygrzebać bardzo dużo.
To takie tam drobinki, kto tę stronę powiesił i dlaczego im zależało na tym by tak ośmieszyć i oczernić konkurencję, tego nie muszę tłumaczyć. KASA. KASA. KASA.
Masz rację CJana mniejsza o to. Każdy ma tu swój interes – Ty Cjan również. Fajną ofertę mam od Pana.
Powiedz lepiej jaki masz program. A przynajmniej podaj miasto z którego zakupiłeś swoje cudo oraz jakie prowizje płacisz za przelewy w banku, a my powiemy Ci kto ma lepszą propozycję.