Murka fajnie... masz oparcie w gościu i nagle na mnie naskakujesz i chcesz polemizować. Proszę... pisałem wielokrotnie na forum, że punkt opłat to tylko dodatek. Od pięciu lat ma agencję finansową, ma już swój porfel klienta, pracuje na nim i ciągle się rozwijam także o byt się nie martwię i nie musze być zależny od firmy która sprzedała mi program.
Panie Gościu a jednak mimo tego co napisał pan wcześniej nadal jest pan czynny w branży. Stosuje pan zagrywki z marnym stylu ale dzięki ofercie jaką panu wysłałem wie pan o mnie więcej niż ja o panu tylko, że ja gram uczciwie a pan tylko kąsa z ukrycia.
TEGo mi pan nie odbierze... wysłąłem panu uczciwą ofertę PRAWDA?? Czy próbowałem pana naciągnąć... oferowałem aby zapłącił mi pan za nic. Proponowałem usługi finansowe bo tym od lat się zajmuję... szukam nowych możliwości czy to źle. Co ma pan mi do zarzucenia??
Murka program kosztował mnie 2000 zł brutto. opłata za przelew 0,24 Już znalazłem 2 osoby które kupią ten program ja dostanę z tego 10-15% zależy. Program wrzuciłem w koszty wiec kosztował mnie dużo mniej niz by się wydawało. Program jest dla mnie ok. Polecam go wszystkim.
Gość ma rację każdy ma interes kwestia aby robić to uczciwie. Panie Gościu czy moja oferta do pan była uczciwa? A czy to, że wiedząc o mnie wiecej bo wiedziałeś kim jestem i poprosiłeś o ofertę licząc, że się pogrąże było FAIR?? I proszę, sam osądzasz ale siebie nie widzisz.
Pozdrawiam,
Krystian mbdeko@wp.pl