Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,62 zł , zmiana od tamtej pory: -25,27%

Re: propozycja listu do OFE - proszę o merytoryczne uwagi

Gdzieś było napisane że wykup przymusowy będzie wg. prawa litewskiego, wie ktoś jak to może wyglądać? Czy wartość ustala biegły tak jak u nas? Czy wartość ustalana jest po średnim kursie i mogą nas wtedy wykupić za mniejszą kasę niż na obecnym wezwaniu. Szukałem, dzwoniłem, pytałem ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi, tylko tej informacji mi brakuje to podjęcia decyzji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AVIAAML -10,45% 4,20 2018-07-12 16:28:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.