tak ta EVA cos tam ---moze zatrybić --w prawdzie to nie mój klimat ale oni i MS mowi o tej grze w superlatywach wiec moze z tego coś być ----tym bardziej ze to robi chyba ten sam hiszpański deweloper ktory zrobił ---- MOONLIGHTERA lub CoM --
z kolejnej strony ----np taka gra mobilna jak "Whiteout Survival”---ktora ewidentnie nawiazuje do FROSTPUNKA --tylko w cukierkowych barwach potrafi kosic konkretną kasę ----a 11 bit Pzrespało zupelnie ten temat chiciaż z tego mogli juz dawno wykreowac ciekawy projek jeśliby sie mocniej zaangazowali ---- a tak wydawali kase na projekty ktore nie do konca mialy rację bytu szzcegolnie ---a produkcja ich gier ( w koncu nie takich obrzymich typu AAA) trwala 6 lat ----co podnosilo koszty pordukcji i znowu zmniejszalo efektywnosc zarzadzania czasem i budżetem ----- dlaczego tak sie dzialo ?? moze wlasnie struktura wlascicielska to spowodowała prezesi wysypali sie z akcji w duzej mierze jest tylko 1 ujaniwony z 7 proc udzialem ----moze zaangaowane personalne spadło a 11 bit stalo sie tylko kolejnym małym korpo ?? ----Nie wiem --ale wiem ze cos tu mocno od dluzszego czasu nie trybi i wlasnie z tego powodu kurs 11 bit jest na poziomach ktore były juz w 2018 roku. ----Co wielu ----- tu piszacym ciężko zaakceptować jako zwykły FAKT ---że kurs spólki jest w boczniaku od wielu wielu lat ---ze te z REKO 730 PLN to już było w tamtym roku ---a teraz nie bez przyczyny jest po 550 bo co debiut ich gry ( na szcecie poki co tylko z wydawnictwa ) to PADaKA----na szcescie the ALTERS nie debiutuje przed FP2 bo jakby on mial z budzetem np.50 MLn PLN debiut porownywalny z The invincible czy Threumaturge to kurs zjechalby i to mocno ---- pomimo ze do debiutu FP2 jest tylko kilka miesiecy .