i dlatego, że się nudzisz napisałeś to co napisałeś... chłopie zejdź na ziemię - nikt z "normalnych" inwestorów lub graczy nie przegląda forum i nie wypisuje na spółkach które mu się nie podobają, że są be.
Ja nigdy nie miałem i nie będę miał np. Greenx i nie wchodzę na ich forum i nie wypisuję nic ani za ani przeciw.
Za to ty i kilku osobników intensywnie próbujecie przynajmniej przytrzymać kurs bo widocznie zabrakło odwagi, żeby wcześniej dokupywać i teraz też brak odwagi, żeby się przyłączyć na tych poziomach. Takimi wpisami liczycie, że się uda odzyskać kilka procent. Ale jest jeden problem - wy czy ja i wielu innych jesteśmy za mali - jesteśmy tylko planktonem który nie ma wpływu na tak dużą spółkę. Takie wpisy są dobre na Bumechu czy innej spółce bez perspektyw o aktualnie małej płynności, że jeden przestraszony powoduje spadek kursu przy obrotach kilku tysięcy złotych na sesje. Ale tutaj są ostatnio przeważnie sesje z obrotami powyżej kilku milionów złotych - wpisy na forum nie mają znaczenia. Bo zapewniam jeśli ktoś kupuje za jednym razem akcje za 4 miliony złotych to taka osoba nie czerpie informacji z forum bankiera ani jakiegokolwiek tego typu...