Dnia 2009-01-23 o godz. 00:33 ~Marcin napisał(a):
>
Wasze też są drogie, a tamtych jeszcze droższe.
> "ble, ble, ble..."
Jałowa dyskusja (choć
> to za dużo słowo).
Tylko jedna uwaga, apropo's
> tego, że Cie nie znam i znać nie chcę.
Jestem bardzo
> obiektywnym człowiekiem i nie jest to tylko moja
> subiektywna opinia.
A co do kłamstw - klika niestety na
> tym forum wpisałeś i piszesz nadal.
Nie, nie będę Ci
> cytował.
Trafić na takiego obiektywnego "profesjonalistę'to dopiero trzeba mieć pecha. Nie mówię ,ze tamte są drogie a tamte jeszcze droższe,mówię tylko,że są różne firmy,każde mają swoją ofertę lepsza lub gorszą a wasza jest jedną z wielu,żadna rewelacja,tyle ,że jedna z najdroższych.Oprócz szaty graficznej analizy finansowej(b.porządna)niczym się specjalnym nie wyróżniacie,przyjmij to do wiadomości ,będzie ci łatwiej ocenić konkurencje.Kłamstwa ble,ble -jakiś przykład albo nie wypowiadaj takiej opinii ,bo świadczy bardziej o tobie niż o mnie. Dla każdego klienta przygotuje lepszą ofertę niż wasza. Wasze wyłączenia dot.smierci w czasie działań wojennych jest tym,oprocz wypłaty z tyt.smierci za zycia czego inne firmy nie mają,przyznaje ale co jeszcze,nic,reszta podobna,to gdzie ta wyjątkowosć,na marginesie ciekawe jak wygląda procedura takiej wypłaty za zycia,który lekarz wyda taką opinię,a co będzie jak klient jakimś cudem po wypłacie ozdrowieje,bardziej marketing niż rzeczywistość,przypadek jeden na .......,.Powtórzę,zdejmij klapki zrób to dla siebie a przede wszystkim dla klientów,wtedy spojrzą na ciebie jak na fachowca a nie przedstawiciela jednej z wielu firm ubezpieczeniowych.Bez znaczka poznają fachowca.Pozdrawiam.