Forum Banki +Dodaj wątek

Re: Praca w SKOK Stefczyka?

Czytam te posty i jestem w szoku. Ja pracuje w Raiffeisen Bank i nikt nie ma takiej podstawy jak w skoku pewnie was zaskoczę, ale są niższe. Jak byłam na szkleniach w Warszawie to miałam najwyższą podstawę ze wszystkich którzy tam byli. Jest tak samo jak u was, nie ma różnicy że jest to niby normalny bank. Jesteś od wszystkiego na rozmowie opowiadają różne historie. Presja na sprzedaż ogromna. Premia uznaniowa od sprzedaży co kwartał ( w przypadku zrobienia 100% planu ) przyznawana według uznania dyrektora oddziału. Ja pracuje w oddziale który ma największą sprzedaż w regionie ( zrealizowany plan ) i sama jestem pracownikiem który od 2 kwartałów ma największą sprzedaż. I nie dostałam żadnej premii, nie tylko ja, ale jeszcze trzech pracowników z mojego oddziału ( doradców ) nie wiem co się stało z tymi pieniędzy pewnie dyrektorka podzieliła się tylko z doradcą finansowym, albo i nie. Reasumując szukam nowej pracy nigdy nie brałam skoku pod uwagę, ale wygląda to tak samo jak w banku i przynajmniej ewentualna premia co miesiąc. Pracowałam wcześniej w innym banku i masę moich znajomych pracuje w bankach generalnie praca wszędzie wygląda tak samo czy skok czy bank.