Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: POLNA: Niepodejmowanie kroków w kierunku zwiększenia wyceny akcji

Witam.

Przestałem pisywać na forum, jedynie czytuje od czasu do czasu.
Produkowanie się nie ma większego sensu, fora spadają na psy, tylko wyzwiska i przemądrzanie się jeden przez drugiego.
Dzisiaj zapragnąłem poinformować, iz po sprzedaży akcji w przedziale 13-14 ponownie przymierzam się do zakupu. Ostatnio (trzy lata temu) kupowałem na podobnym poziomie do dzisiejszego, dlatego uznałem iż to dobry moment na rozpoczęcie drugiego kółka.
Niestety widzę, że nie dzieje się za dobrze. Narazie pozostaje przy obserwacji ruchów na spółce.
Nie wykluczam zakupu akcji po wyjaśnieniu się sytuacji w firmie i ustabilizowaniu się sytuacji na głównych rynkach.

Pozdrawiam starą, ale i młodą kadre :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.