nie chce byc zlosliwy ale:
"pewnie nie da się znaleźć odpowiedniego paragrafu"-to jak chcecie skladac pozew? jestescie dziecmi nie rozumiejacymi zasad?
" Moim zdaniem problem polega na tym, że akcje notowane w PL powinny podlegać naszym wymogom prawnym."-co znaczy powinny? bo tak ci sie wydaje?
" Przyznam szczerze, że jak inwestowałem w CEDC nie czytałem prospektu emisyjnego"-rece opadaja.
"Dobrze wiesz, że nie od razu było wiadomo, że akcje mogą zostać anulowane."-naprawde dla ciebie robi to takie znaczenie czy beda anulowane? ostatnie zamkniecie to 21 groszy. dla ludzi ktorzy kupowali kilka miesiecy temu to juz nie robi roznicy. a ci ktorzy kupowali niedawno wiedzieli jak moze byc. a jak nie wiedzieli to nie powinni inwestowac w akcje bo nie maja wiedzy.
"Pierwotne propozycje Tariko czy Kaufmanna dotyczyły w najgorszym przypadku dość mocnemu rozwodnieniu."-chapter 11. patrz 1 punkt. pisalem ze bedzie chapter 11. mogliscie doczytac co sie z tym wiaze.
"Jeśli KNF ma dobrze spełniać swoją rolę w tym momencie powinien przekazać informację o tym, że akcje mogą być anulowane. I to jest moim zdaniem wina KNF... " -taa. i powinni tez informowac codziennie ze inwestycja na gieldzie wiaze sie z ryzykiem? powazny jestes?
"Nie wiem jaki na to jest paragraf. "-to na jakiej podstawie chcecie zakaldac pozew?
z mojej analizy wynika ze wszystko jest zgodne z prawem. pretensje mozecie miec tylko do siebie.hehe