Dnia 2015-08-17 o godz. 22:43 ~zibivip napisał(a):
> hehe uśmiałem się Takie riposty mi się podobają Bravo Pandora.
czytam teraz kryminały Krajewskiego więc nie trudno mi wejść w taką rynsztokową konwencję dialogu, moderator dostał na mnie zlecenie i kasuje moje riposty, żeby zostało ogólne wrażenie "nawalania" w Pandorę tak, aby nikt nie miał ochoty napisać czegoś niekorzystnego na Króla Słońce
widzę ogromną ludzką potrzebę odreagowania, co zapewne wynika ze zwykłej bezsilności, a przybiera śmieszną formę wyścigu "kto bardziej upodli Pandorę", taka forma męskiej rywalizacji
Zibivip masz jakieś przemyślenia? jeżeli sprawa zarejestrowania Rady w KRS nie wyjaśni się przez najbliższy miesiąc to jesteśmy udupieni na rok, albo dwa a potem nie będzie co zbierać
jeśli sąd zarejestruje jedną radę to druga będzie się odwoływać, a przez ten czas biznes upadnie
jak zachowają się pracownicy (nagle zatrudnienie magicznie wzrosło?), kontrahenci, bank, spółki zależne?
jak zachowa się bank, który ma umowę zastawu na akcjach Orphee?
czy wybrani audytorzy, a zakładam że to są poważne firmy podejmą się zadania przeprowadzenia audytu?
co zrobi KNF, czy zdecyduje się na podjęcie jakiejkolwiek decyzji bez prawomocnego wyroku sądu w szwajcarii, to pachniałoby międzynarodową aferą, gdzie ochrona drobnych akcjonariuszy????
dla mnie ta Rada Dyrektorów będzie fajniejsza, która pierwsza zrobi wykup akcji i zdjęcie Orphee z giełdy
jk chcesz pożyczyć tą czerwoną sukienkę? mam do niej fajne szpilki i torebkę