puff wreszcie jakaś merytoryczna wymiana zdań
Becher, Ciebie słucham jak dziecko, koniec z pyskówkami
Orkus, gdzie można poczytać o tym zdejmowaniu spółki z giełdy przez KNF? przy zamianie akcji z na okaziciela na imienne potrzebna jest chyba uchwała walnego?
JB, jak zwykle jesteś ze swoją wiedzą nieoceniony, zaskoczyłeś mnie tym, że sprzedałeś akcje tuż po skupie, patrząc z perspektywy czasu była to najlepsza decyzja, jesteś na prawdę dobry
FR, gdzie można wyczytać, że maksymalny okres zawieszenia to trzy miesiące, a potem wykluczenie? z tego co podał JB wnioskuje, że zawieszenie będzie do czasu kiedy albo Płocia, albo Tuora nie dostarczą wypisu ze szwajcarskiego KRS, czy jeżeli to będzie trwało dłużej niż 3 miesiące to zarząd giełdy może zmienić decyzje?
nie wiem ile w szwajcarii trwa wpisanie nowego zarzadu do rejestru, dwa tygodnie wydają się rozsądne, to został nam jeden tydzień i wszystko się wyjaśni lub nie
zdaje się, że Płocica ma dostęp do danych finansowych, będą dopiero jaja, jak ukażą się dwa raporty dwóch audytorów
nie odnieśliście wrażenia, że młody T udzielając odpowiedzi na pytania dziennikarzy był bardzo pewny siebie, mam wrażenie że ta cała sytuacja przyprawia go o dobry humor, tak jakby był głęboko przekonany że wygra tą sprawę a od losu dostał kolejną możliwość zniszczenia Łapińskiego
Foka, czasem zło zwycięża