Tak właśnie doczytałem, nie bój sie o mnie ja zanim kupie spolke za jakies rozsadne pieniądze to zawsze staram sie dowiedziec wszystkiego. wlasnie ta informacja mnie przyznam przestraszyła, i własnie osoby które pisza w jedym watku o prognozowanym zysku i liczbie posiadanych akcji to albo posiadaja mała wiedze i nie warto ich słuchac albo specjalnie wprowadzaja inne osoby w bład wtedy tez nie warto ich słuchac,
Dlatego mimo ze fajnie wyglada oponix to z tym faktem moim zdaniem łączy sie zbyt duze ryzyko. bo tu nie wchodzi emisja 5 % -15% tu wchodzi ponad 4 razy wiecej akcji niz jest w obrocie,
napewno korzystne jest to ze wejdzie w zamian za akcje kapital ale z tego co czytalem to 80 groszy na akcje moze nie jakos malo ale w tej chwili jest kurs 3 razy drozej a poza tym nie wiadomo mi do kogo ta emisja jest kierowana, jak do instytucjonalnych z lock upem to pol biedy a jezeli do kazdecho chetnego no to ryzyko staje sie jeszcze wieksze.
Wyniki faktycznie ciekawe ale spore tez ryzyko
ja bardzo szanuje pieniadze za ktore kupuje akcje dla tego nie kupilem oponixa jak ktos lubi ryzykowniejsze inwesetycje to moze i bedzie tu duzy odpal ale u mnie pierwsza zasada to nie tracic kapitalu dlatego mimo ze wyniki bardzo ciekawie wygladaja to ja sie wstrzymam
pozdrawiam akcjonariuszy oponeo i oponixa i wesolych swiat zycze