+ 100%,
chyba mnie nie zrozumiales,
tu nie masz wycinka zadnego chyba nie rozumiesz co czytasz,
poczytaj sobie watki o oponeo, np. w watku ze otworzylo oponeo nowe placowki,
to nie mi zolc sie wylewa tylko mna wczoraj nerw targnal jak zaczelem czytac jak w watku gdzie pisali ze oponeo nowe spolki otwierda zaczeli jechac i pisac jakies brednie posty ze powinni skupic sie na polskim rynku i ze sprzedaja oponeo i kupuja oponixa bo to badziew jest.
przeczytaj sobie watki oponeo to zrozumiesz o co mi chodzi. szczegolnie ten o nowej placowce,
ja jak mi spolka spada ponizej ceny zakupu to ja poprostu sprzedaje i nie mam potrzeby wylewania zółci, na nikogo, nie chce mi sie sprawdzac czy to w tym watku takie brednie wypisywali czy tym poprzednim, poprostu pojechalem wszystkich po calosci, ale tez wypowiedzialem sie w innym watku obiektywnie na temat obsu spolek.
Ja nie inwestuje emocjami, czasem poprostu jak czytam glupie wypowiedzi to sie denerwuje, bo wkurza mnie ze ktos sprzedal oponeo i teraz bedzie jezdzil jaka to beznadziejna spolka jest.
Zreszta gdzie widzisz te fakty ? zacytuj tu jakies fakty ?
ja ci zacytowalem fakty o oponixie zarowno analize techniczna i fundamentalna wlasnie,poczytaj watek o wprowadzeniu nowej spolki oponeo na rynek brytyjski
jak sie porownuje spolki to trzeba porownac jakies rzczy sprwadzalne np. AT ktora co prawda jest subiektywna ale jak ktos w miare ja rozumie to mozna o tym podyskutowac, oraz wycene, np. oponix c.wk wynosi ponad 100 a cwk oponeo kolo 4. to sa wlasnie fakty na ktore moge podac zrodlo np. gpwinfostrefa. a ty mi przytocz jakies fakty z tych watkow.
co inni tak przytoczyli.