Mialem w tym roku identyczna przygode z naganiaczami, mialem fast finanse kupione ze srednia 45 groszy , który byl liderem na rynku ale jak zaczelo rosnac to jacys agresywni akcjonariusze GPPI zaczeli sie podniecac swoja spolka, piszac ze fast fiance jest przewartosciowane a GPPI jest super zajefajna spolka,
Fundamentalnie byla kilka razy taniej wyceniana fast mial c/wk 4 GPPI chyba ponizej jednego przy cenie powyzej 1 zeta.
Ja zostalem przy liderze i sprzedalem w okolicach zlotowki, cena doszla do 1.49, natomiast GPPI po chwilowym wybiciu zalicza teraz nowe minima.
Nie wiem czy historia sie powtorzy ale wiem jedno kupuje sie najlepsze spolki z danej branzy a nie najtansze. A nie ma w tej chwili lepszej spolki w handlu oponami niz oponeo. Zreszta niech kazdy robic co uwaza za sluszne niech tylko nie wciskaja sie ludzie z oponixa gdzie nie jest mowa o tej spolce.
Interesuje was ta spolka to zrobcie sobie swoj watek i tam piszcie, bo ja co wejde na oponeo to jaki kretyn pisze zeby kupic oponixa i tylko sie przypieprza do oponeo, szukajac dziury w calym, irtyuje mniee cos takiego.
Nachalne podle wredne naganiactwo, wezcie sobie zalocie watek oponix i tam piszcie te swoje pierdoly ale nie kazcie czytac inwesteorom ktorych nie interesuje ta spolka.