Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,60 zł , zmiana od tamtej pory: -71,79%

Re: Obecna sytuacja Milestone

Co do MNK to ja takie wykresy lubie . spadek na mniejszych wolumenach uklepane dno , duży wzrost volumenu i obecnie kurs na podwójnym dołku z małym obrotem.
Jak się wyrobię to pewnie poskubię.
Codziennie śledzę obroty na nasdaq a tylko co kilka dni nyse i to chyba błąd.
Mi nie wyszło jednak z DFFN. Przesuneli w czasie procesowanie FDA na lek ze względu na CV. Dziwne bo lek generalnie ... podaje tlen , leczy tlenem i firma była typowana do grupy tych, których produkty mogą pomóc. Nie wiem jak tam pójdzie kurs dziś, ale będzę skracał, jak pewnie wielu innych.
TTOO nie zdążyłem dokupić
Też ciekawa sytuacja na Kitov Pharmaceuticals Holdings. Też rosną obroty i bujało w AH. Zobaczymy
Trochę dziwne że cały biotech został tak strasznie zdołowany w ciągu ostatniego roku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.