Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,00 zł , zmiana od tamtej pory: -80,25%

Re: Obecna sytuacja Milestone

Tak to jest z tą naszą giełdą , tym bardziej z NC . Jest wysoce nieprzewidywalna i ciężko czasami to wszystko zrozumieć na logikę .
Jest dużo spółek które nie mają wiele do zaoferowania a są grane i są obroty .( fajny FF ma Spyrosoft) U nas mamy wszystko co potrzebne do sukcesu i co i nic , obroty jak na warzywniaku . Ale też myślę że do czasu . Ja jestem ciekawy raportu 20 marca . Nie spodziewam się przełomu z naszym urządzeniem Compfulio chyba że zaskoczą nas jakąś informacją że jest przełom w tej sprawie. Ja upatruje inną sytuacje .
Mianowicie spodziewam się dobrego raportu rocznego a to za sprawą stomatologi . Na forum w stanach co jakiś czas przewija się ten wątek i co niektórzy tam chyba śledzą ten temat . Jakiś czas temu pojawił się komentarz że świetnie sobie radzą i coraz większą popularność zdobywają ich urządzenia w stomatologi . Ostatnio też ktoś o tym wspomniał . Kto wie czy kurs który sobie całkiem nieźle radzi na tle całego rynku idzie w kierunku dobrego raportu . Fajnie by było jakby tym potwierdzili że są w stanie produkować wysokiej jakości urządzenia . Nie mam nic przeciwko temu żeby kurs był w okolicach 3-4 dolców i w tym momencie idzie info o kontrakcie z RedOne byłoby fajnie.
Lecimy 100-200 % i w tym momencie jesteśmy na całkiem innej pozycji .
Do 20 marca nie zostało już dużo , chyba że po drodze będzie jeszcze jakieś inne info zobaczymy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.