Hahahaha, dobre.
Tak, za 10gr. spokojnie mogę odkupić, bo wtedy raczej bym na nich zarobił. Nie powiem, że każdą ilość, ale chętnych zapraszam. :)
Miałem nie pisać, bo większość twierdzi, że bez akcji nie ma celu, ale jak zobaczyłem co się dzieje z biciem kursu i jakie są informacje to postanowiłem trochę zostać, bo pomyślałem, że będzie się działo ciekawie i się dzieje.
Obserwuję kilka spółek, nie we wszystkich mam akcje, ale tylko obserwując takie sytuacje się można czegoś nauczyć, podpatrzeć i rozpoznać później podobne ruchy na innych spółkach.
Interes mam też taki, że kilka razy rzeczowe informacje z tego forum pomogły mi zyskać lub nie stracić, teraz i ja mogę podzielić się swoimi spostrzeżeniami i może komuś to pomoże. A z tą ostatnią zagrywką na bicie nawet musiałem, bo amatorszczyzna biła w oczy i żal by był, żeby ktoś się dał tak złapać jak dziecko.
Poza tym wyjątkowa sytuacja, bo normalnie są naganiacze na wzrost i na spadek i przerzucają się wyciskanymi z palca "rewelacjami z ostatniej minuty", a tutaj nie ma w sumie tych na spadek i na kursie też wszyscy bronią. Ciekawe kiedy się ktoś wyłamie, bo dla wszystkich nie wystarczy na pewno.
Walne nie długo, już po rejestracji i List Intencyjny był jeden, stąd jestem w sumie pewny, że jest jeden, jaki byłby sens w ukrywaniu drugiego, czy trzeciego, przecież to by tylko pomogło w podbijaniu kursu.
Bywa, że jest jeden a spółki "dorzucają" jeszcze ze 2 Listy Intencyjne dla podbudowania atmosfery, nie odwrotnie.
Sołowow... tak, właśnie z Czarneckim sobie porządek obrad wyrywają. :)